Specialiteit:
Actief Bestanddeel:

Wachtwoord vergeten?

Accreditering

Nieuwe zoekactie

Klik  op deze link om naar de pagina van de website van de erkenningscommissie te gaan waarop u, in het kader van het nieuw erkenningssysteem in 2013 voor de bijzondere beroepstitel van ziekenhuisapotheker, volgende documenten kan terugvinden :

        - ministerieel besluit van 22 oktober 2012 tot vaststelling van de erkenningscriteria voor de bijzondere beroepstitel van ziekenhuisapotheker

        - koninklijk besluit van 22 oktober 2012 tot vaststelling van de procedure voor de erkenning van de bijzondere beroepstitel van ziekenhuisapotheker

Klik op deze link om naar de pagina van de website van de erkenningscommissie te gaan waarop u de lijst van goedgekeurde opleidingen (09 april 2015) kan terugvinden.

Klik op de link voor de laatste nieuwe versie van de lijst van goedgekeurde opleidingen (06 Juli 2015) - voorlopig nog niet online beschikbaar (dd 06-07-2015)

Klik op deze link om naar de pagina van de website van de erkenningscommissie te gaan waarop u de link naar het formulier + tabel voor het aanvragen van uw verlenging kan terugvinden.

Klik op deze link voor de laatste nieuwe versie van de lijst van goedgekeurde opleidingen (dd. 12-05-2016) - voorlopig nog niet online beschikbaar (dd 10-08-2016)